Vaspitanje i obrazovanje dece sa oštećenim sluhom, razvojnom disfazijom, autizmom, disharmoničnim razvojem, govorno-jezičkim problemima

skola

ZAPOSLENI

U školi i internatu radi nastavni i nenastavni kadar koji svakodnevno brine o bezbednom i pravilnom odrastawu, vaspitanju i obrazovanju dece.

Nastavni kadar

Nastavni kadar škole i internata čine stručnjaci iz oblasti defektologije, logopedije, prirodnih i društvenih nauka. Pročitaj još...

Medicinsko osoblje

Medicinski kadar škole svakodnevno vodi računa o zdravstvenom stanju učenika. Pročitaj još...

Tehničko osoblje

Tehnička služba svakodnevno vodi računa o higijeni, bezbednosti i urednosti škole i internata. Pročitaj još...

Medicinski kadar

Škola i inernat poseduju ambulantu u kojoj svakodnevno rade dve medicinske sestre. Ceo medicinski kadar radi na podrujču unapređenja zdravlja, sprečavanja bolesti, lečenja i rehabilitacije učenika. Takođe, u okviru ambulante se nalazi i stomatološka ordinacija u kojoj stomatolog zadužen za školu brine o oralnoj higijeni učenika i zdravlju zuba. Sistematski prgled je obavezan i obavlja se jednom godišnje u ambulanti.
Ambulanta poseduje i posebne sobe gde se smeštaju deca koja se razbole. Na taj način su pod stalnom brigom medicinskog osoblja koje radi na što bržem oporavku dece. Ukoliko su učenicima neophodni specijalistički pregledi, saradnja sa DZ"Zemun" to omogućava. Ukoliko se zdravstveni problemi jave, roditelji se odmah obaveštavaju.

Medicinski kadar


 • Antonijević Slavica
  medicinska sestra
 • Stojković Ivona
  medicinska sestra
 • Popadić Bojana
  medicinska sestra
 • Obradović Irena
  medicinska sestra
 • Suzić Aleksandra
  medicinska sestra